Korupaja helmi on kierrätykseen erikoistunut korusepänverstas

Korupaja Helmi

*Kaupallinen yhteistyö*

Korupaja Helmi on pieni kultasepänverstas Haapavedeltä, Pohjois-Pohjanmaalta. Verstaassa työskentelevät Markku ja Anni-Riitta Koskela.

Kultaseppä Markku KoskelaAnni-Riitta Koskela

”Yhdessä olemme hyvä tiimi ja lopputulos on aina molempien yhdessä hioma.”

 

Halusin esitellä Korupaja Helmen, sillä korupaja on erikoistunut kierrättämiseen ja toteuttaa arvomaailmaansa sydämellä ja monin erin tavoin.

Korupaja hyödyntää kierrätysmateriaaleina paitsi romukultaa ja –hopeaa, myös vanhoja hopea-aterimia, käytettyjä korukivia ja korujen osia. Osa koruista tehdään verkkokauppaan valmiiksi, mutta koruja tehdään myös asiakkaan omien toiveiden mukaan ja omista materiaaleista. Halu luoda asiakkaalle merkityksellisiä koruja on selkeästi läsnä korupajan toiminnassa.

On inspiroivaa nähdä, miten ajatuksella tekemällä saa aikaan ainutlaatuista, ekologista ja nostalgistakin.

Koruja hopealusikoista ja -rahoista

Lusikkakoruja voi varmaan jo kutsua klassikoiksi. Korupaja Helmi on tehnyt vanhoista hopealusikoista koruja vuodesta 2010. Vaikkei olisi sellaisia aiemmin nähnytkään, monelle kuviot ovat tuttuakin tutumpia.

Lusikkasormus hopealusikastaRannekoru hopealusikoistaKorvakorut hopealusikoista

Lusikkakoruissa on monelle sykähdyttävää nostalgiaa.

 

Lusikoista syntyy korvakoruja, rannekoruja, kaulakoruja ja sormuksia. Lusikkakoruja löytyy verkkokaupasta valmiina, mutta koruja voi teettää myös omien varastojen aarteista.

”Joskus vanhat hopealusikat jäävät käyttämättöminä laatikon pohjalle. Ne on voitu periä esim. isoäidiltä ja niihin liittyy jokin ihana tarina, joka halutaan säilyttää korun muodossa. Usein asiakkaat tulevat meille juuri näiden lusikoiden kanssa ja niistä tehdään koruja asiakkaan toiveiden mukaan. Koruissa säilytetään myös lusikoiden vanhat kaiverrukset. Näin mummon vanhat hopealusikat saavat uuden elämän korun muodossa ja tarina saa jatkua.”  

 

Tällaisella korulla todella on tarina!

Verkkokaupasta löytyy myös valikoima vanhoista, suomalaisista hopearahoista valmistettuja koruja.

Rikkinäiset korut käyttöön tai kiertoon

Rikkinäiset, parittomat ja tarpeettomat kulta- ja hopeakorut ovat edelleen arvokkaita uusien korujen raaka-aineena. Voit myydä ne Korupaja Helmelle raaka-aineeksi, tai mikset vaikka teettäisi omasta materiaalistasi itsellesi uniikkia korua! Niin arvomateriaalisi saavat edelleen kulkea elämässäsi mukana, uudessa muodossa.

Mukavaa palvelua on, että mahdollisesti ylijäävää materiaalia voi käyttää myös työn maksamiseen.

Vintage-korut

Korupaja Helmen verkkokaupasta löytyy myös vintage-korujen osasto.

Valikoimassa on mm Kalevala koruja ja Sarpanevan koruja. Kiinnostavia ovat myös Korupaja Helmen vanhoista taskukelloista valmistamat riipukset.

 

Riipus vintagetaskukellosta

Etäpalvelu pelaa

Oli mielessäsi sitten korujen huolto, muokkaus tai tilaustyö, palvelu hoituu ympäri Suomen postin välityksellä. Ota aina ensin yhteyttä korupajaan ja sovi työstä ja korujen lähettämisestä.

Ota yhteyttä

info@korupajahelmi.com

044-5450099 /Markku

044-5450098 /Anni-Riitta

Kotisivut ja verkkokauppa

https://www.korupajahelmi.com/

Voit myös seurata korupajan työtä Instagramissa ja Facebookissa