Kotimainen Studio Rosiina valmistaa mekkoja kierrätyskankaista

Studio Rosiina -mekkoja kierrätyskankaista

*Kaupallisessa yhteistyössä Studio Rosiinan kanssa*

Studio Rosiina on iloinen ja lämminhenkinen mekkokauppa, josta voi tilata itselleen kustomoidun mekon uudelleenkäytetyistä kankaista.

”Haluaisin, että Rosiina saisi ihmisille hymyn huulille ja rakastumaan johonkin uuteen vanhaan!”  -Emmi Lahti, yrittäjä. Näin Studio Rosiina todella tekeekin, ja siksi halusin nostaa esille Rosiinan uutta, lämminhenkistä konseptia.

Omilla mitoilla vanhoista kankaista

Ensi alkuun Studio Rosiinan valikoimassa on yksi mekkomalli, jonka yksinkertaisuus korostaa kankaiden kauneutta ja mahdollistaa mallin kustomoinnin asiakkaalle sopivaksi. Mekko on väljän mallinen ja sen suloisena mausteena ovat vyötärön rypytys ja pussihihat.

Studio Rosiina valmistaa mekkoja mittatilaustyönä

Verkkokaupassa on pieni erä valmiiksi ommeltuja mekkoja, mutta valikoima painottuu tilauksesta tehtäviin mekkoihin, jotka tehdään asiakkaan omilla mitoilla. Koska kaikki Studio Rosiinan kankaat ovat kierrätysaarteita, kuosivalikoima vaihtelee luonnollisesti. Verkkokauppa tarjoaa saatavilla olevasta kangasvalikoimasta valmiiksi yhdisteltyjä kuosivaihtoehtoja, joista asiakas saa valita mieleisensä.

Kirjailulla uniikki silaus

Studio Rosiinan ”tavaramerkki” on kasviaiheinen kirjonta, jota löytää monista merkin vaatteista. Kirjailun ystävä voikin tiedustella mahdollisuutta saada tulevaan mekkoonsa aivan uniikin, kirjaillun lisän.

Kasviaiheinen kirjailu Studio Rosiinan vaatteissa

Turhasta uutta ja arvokasta

Studion Rosiinassa yrittäjänä on Emmi Lahti. Mekoiksi sopivia kankaita Emmi etsii Kierrätyskeskuksista ja pieniltä kirpputoreilta ympäri Suomen. Suosikkeja ovat pienet kyläkirpputorit, joista voi löytää todella laadukkaita vanhoja kankaita.

Studio Rosiinan mekot valmistetaan kierrätyskankaista

Emmin tavoitteena on saada olemassa olevien materiaalien matka jatkumaan vielä pitkään. Rakkaus käsillä tekemiseen ja kierrätysmateriaalien käyttöön välittyy Studio Rosiinan toiminnassa. Jokainen kangas on huolella etsitty ja valittu ja yrittäjä nauttii suuresti löytöjensä yhdistelystä uusiksi mekoiksi.

Iso osa innostuksesta kierrätysmateriaaleja kohtaan on myös se, että koskaan ei tiedä mitä löytää ja tylsistymään ei pääse millään. Toki tässä riittää haasteita joka päivälle jokaisen materiaalin ollessa erilainen, mutta rakastan juuri sitä haastetta!” -Emmi Lahti

Made in Finland. Studio Rosiinan mekot ommellaan Suomessa.

Etsintäkierroksilla valitut kankaat pestään ja tulevat kuosiyhdistelmät suunnitellaan kotistudiolla Karkkilassa. Kaavoitus- ja ompeluapua Emmi saa tarvittaessa osaavasta perhepiiristä. 

Yhteystiedot

Tilaa unelmamekkosi verkkokaupasta tai ota yhteyttä:

Studio Rosiinan verkkokauppa

emmi@studiorosiina.com
+358 451228913 

Seuraa Studio Rosiinaa myös Instagramissa @studiorosiina