Roihuvuoren Nahka


Roihuvuoren Nahka on yhden miehen yritys. Kaikki työvaiheet suunnittelusta tuotteen viimeistelyyn tekee Antti itse työhuoneellaan Roihuvuoressa. 

Työ on käsityötä ja jokainen Antin käsissä syntyvä tuote on tehty kestämään. Nahkatyöt kulkevat Antilla suvussa ja osan työvaiheista hän tekee suutaripapaltaan perimillään työkaluilla. Huolella käsin tehdyssä tuotteessa onkin ihan erityinen tuntu!

Roihuvuoren Nahkan käsityötä Helsingin työpajalla

Tuotteet ovat kasviparkittua nahkaa. Kasviparkittu nahka on kromiparkittua ekologisempi ja pidemmän valmistuprosesin vuoksi myös arvokkaampi materiaali. Uutena kasviparkittu nahka on jäykkää, mutta pehmenee käytössä ja patinoituu luonnollisen kauniisti. 

Osa laukuista ja korttikoteloista on värjäämättömiä. Nahan luonnollinen väri patinoituu vaalean ruskeaksi. Tummemmat sävyt on käsin värjätty tuputtamalla väri nahan pintaan.

Nahan Antti hankkii Englannista, josta on saatavissa tuotannon kokoon sopivia pieniä määriä. Nahka on ruokateollisuuden ylijäämää. 

Tuotteissa nahka on pääosassa. Laukkuja ei ole vuoritettu, vaan nahka on näkyvissä laukun sisäpinnalla. Samalla jokainen sauma ja huolella tehty tikki on näkyvissä. Kaunista!

Ekologinen kasviparkittu nahka käsintehtynä 

Nahka on hyvin hoidettuna vuosikymmeniä kestävä materiaali. Jos nahkatuotteesi kuitenkin normaalikäytössä rikkoutuisi, sen lupaa korjata tekijä itse.

Valikoimamme Roihuvuoren Nahka -tuotteet

Etusivulle