Kameleontti: kietaisupaita


Yksi hyvä korvaa monta huonoa. 
Kameleontti blogisarja kannustaa keksimään vaatteille monia käyttötapoja. Sinä pysyt tyylillesi uskollisena ja kameleontti mukautuu erilaisiin tilanteisiin.

Sarjan ensimmäinen kameleontti on Tauko Designin Physa-kietaisupaita.

Physa-kietaisupaita

Sininen kietaisupaita TAUKO Design

Sininen Physa-paita

Physa on veistoksellinen ja kiinnostava, mutta voi ensivilkaisulla vaikuttaa hieman hankalalta. Miten sitä oikein käyttäisin?

Kietaisupaita on helposti yhdisteltävissä vaatekaapin peruselentteihin, ja asu on aina takuulla kiinnostava. Vanhat alaosatkin saavat ihan uusia ulottuvuuksia!

 

Kaunis kesätyyli

Keväällä ja kesällä siniseen yhdistyy luontevasti raikas valkoinen. Koska paidan materiaali on sileä ja yksivärinen, siihen voi yhdistää koristeellisiakin elementtejä. 

Omasta kaapistani löytyi valkoinen pitsihame, mutta valkoiset housutkin olisivat näyttävä ja kesäinen pari siniselle paidalle. 

Makramee on nyt ajankohtainen ja kesällä se sopii sekä arki-, että juhlakäyttöön.

TAUKOn sininen  kietaisupaita yhdistettynä valkoiseen pitsiin

Makrame laukku käsintehty SuomessaMakrame korvakorut kierrätyspuuvillasta

 

Valkoinen makramee-laukku

Makramee-korvakorut

Vapaa-aika

Farkku on takuuvarma sinisen seuralainen. Kietaisupaidan kanssa sopii mainiosti bootcut-malli tai suorat lahkeet, jotka moni kokeekin itselleen mukavimmiksi malleiksi. Puu ja ruskea nahka muodostavat yhdessä kokonaisuuden, joka siniseen yhdistettynä on sekä rento, että ajattoman tyylikäs.

 

Physa -kietaisupaita TAUKO DesignNahkalaukku Roihuvuoren NahkaKajoan Design Helene Shjerfbeckfarkut

Leveät housut toimivat täydellisesti kietaisupaidan parina ja muodostavat tiimalasin muodon. Laukku voi silloin olla kevyt ja siro, niin leveys ei korostu asussa liikaa.

Kun yläsoa on yksivärinen, voi näyttävyyttä lisätä rohkeasti kuvioilla. Kalannahkakorvakorut istuvat paidan veistokselliseen muotoon ja jatkavat housujen kuviota. Yksinkertainen olkalaukku rauhoittaa kokonaisuutta.

Physa shirt TAUKO DesignGlobe Hope pieni olkalaukkuRemake Helsinki uniikit näytöshousutKalannahkakorvakorut Anette Ahokas Design

Pieni olkalaukku

Korvakorut

Sopivan casual tyyli syntyy, kun koko mustaan lisää rennompia asusteita. Pussimainen olkalaukku on tilava ja samalla naisellinen. Mustissa korvakoruissa on kevyt tuntu ja puu materiaalina pitää asun sopivan rentona.

Physa -paita musta, TAUKO DesignGlobe Hope nahkalaukkuTAUKO Design Mya -midihame Häkkilinnut Kajoa Design korvakorut

Yhdistämällä sinistä mustaan, olet asiallinen, muttet ylivirallinen. Turvavyöstä valmistettuun olkalaukkuun menee sujuvasti tietokone. Ripaus hopeanhohtoa tekee asusta puetumman oloisen.

Physa kietaisupaita TAUKO DesignHelene Schjerfbeck korvakorut Kajoan DesignTAUKO Design suorat mustat housut

Kokomusta asu sopii aina takuuvarmasti iltamenoihin. Nahkahame ja -laukku tekevät näyttävän yksinkertaisestakin asusta ja pisteen i:n päälle tuovat dramaattiset neonoranssit korvakorut.

Physa -shirt black TAUKO DesignFrida Kahlo korvakorut Kajoan DesignMusta nahkahameBy Malene Birger clutch second hand

Frida Kahlo-korvakorut

By Malene Birger-laukku

 

Nimeämättömät tuotteet ovat kuvausrekvisiittaa.

 

 

Physa kietaisupaidasta teki viisi tyyliä myös Elli Leppiniemi:

https://ellileppiniemi.fi/yksi-paita-viisi-eri-tyylia/

Etusivulle

 


Jätä kommentti


Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista