Pohjantähden alla


Suomi on tuskin ensimmäinen paikka, joka tulee mieleen muotiteollisuudesta puhuttaessa. Mielikuvat johtavat helposti suuriin tehtaisiin Aasiassa ja vaikuttamismahdollisuudet maailman toiselle puolelle voivat tuntua olemattomilta. Mutta juuri täällä meillä on valta vaikuttaa asioihin.

Kuluttajina olemme maailman eniten kuluttavien kansojen joukossa. Käytämme luonnonvaroja ja tuotamme päästöjä paljon enemmän kuin oman osamme ja paljon enemmän kuin on kestävää. Joten on varmaa, että meidän kulutusvalinnoillamme on vaikutusta.

Upcycler Helsinki edustaa valikoimallaan muodintuotantoa, joka on kestävää mittarilla, johon suuren kokoluokan muodintuottajat eivät pysty. Sillä epäsuotuisista olosuhteista ja kaukaisen maailman kilpailuedusta huolimatta, meillä on upeitä brändejä, taitavia tekijöitä ja tavoitteellisia kehitysprojekteja. Ihan täällä Pohjantähden ja omien silmiemme alla.

Jos päästämme vaate- ja asustetuotannon kokonaan käsistämme, menetämme todellisen vaihtoehdon valita, mitä meille tuotetaan. Ilman vaihtoehtoja on ostettava sitä mitä on.

Juuri nyt moni suomalainen pieni yritys vaate- ja asustevalmistajat mukaanlukien on ahdingossa. Nyt on se hetki, kun valinnoilla on erityisen suuri merkitys. Vaikutetaan.

Kuka myymämme tuotteet sitten tekee?

Tutustu brändeihin ja tekijöihin

 

 

Etusivulle

 

 


Jätä kommentti