Lahjaksi Isälle

Mitä Isälle, Isoisälle tai rakkaalle miehelle lahjaksi? Isänpäivä tai joulu, rakasta on kiva muistaa lahjalla, joka on tarpeellinen, käytännöllinen ja juuri hänen näköinen.

Käsintehtyä

"Tein sen itse!" Arvokkaimpia lahjoja monelle ovat ne itse tehdyt askartelut, sympaattiset kortit ja salaisuuksien innokas suputus Isänpäivän aamuna.

Lahjaa voi täydentää myös muiden kotimaisten käsityöläisten töillä. Nahasta valmistetut pikkupaketit ovat käytännöllisiä arvolahjoja, jotka vain paranevat käytössä.

Tinas Design House avaimenperä miehille
Nahkalompakko miehelle

 

Yhteisiin retkiin

Mennäänkö yhdessä mökille, metsäretkelle tai vaikka uimahalliin?

Kun lähdetään reissuun, Isälle sopii tyylikäs turvavöistä valmistettu toilettilaukku. Tilavan rakenteen ja kahteen suuntaan avautuvan vetoketjun ansiosta tämä toilettilaukku on myös erityisen kätevä käytössä.

ToilettilaukkuToilettilaukku turvavöistä

Isän kanssa on kiva ulkoilla. Pihalätkään tai yhteisille metsäreissuille sopivat lämmin myssy ja villatumput. Mikä olisikaan Isälle ihanampi lahja kuin mummon käsinneulomat lämmikkeet talven yhteisiin touhuihin?

Myssyfarmin villamyssyt ja tumput eivät ole tehdastyötä, vaan pöytyäläisten mummojen käsinneulomia lämmikkeitä. Materiaalina on suomenlampaan käsinvärjätty luomuvilla. Halutessasi saat mukaan myös tyylikkään lahjalaatikon.

Myssyfarmin villapipot miehille

Otetaanhan eväätkin mukaan, jooko?

Globe Hope reppu miehille

Teknisestä kankaasta valmistettu reppu kestää kosteuden ja retkien jäljet

Isän töihin

Klassinen ja monikäyttöinen neulepaita on isälle mitä parhain paketti. Pyöreäaukkoinen neule sopii niin vapaa-aikaan kuin työhönkin. Kevyt neule on puuvillasekoitetta, joka on 100% kierrätysmateriaalia.

Miesten neulepaita

Neulepaita

Rennompaankin työskentelyyn sopii myös pehmeä kauluspaita. Materiaali on 100% kierrätettyä puuvillasekoitetta ja pehmeäpintainen kangas on miellyttävän tuntuinen myös talvella.

Miesten kauluspaita farkku

Denimsininen kauluspaita

Miesten musta kauluspaita

Musta kauluspaita

Lokoisiin hetkiin

Köllitäänkö, leivotaanko, vai katsotaanko yhdessä elokuvaa?

Joskus on hyvä täydentää vaatekaapin kovassa käytössä olevat perustuotteet; T-paidat, colleget ja collegehousut.

CollegehuppariMiesten T-paita

 

 Colleget ja T-paidat rentoon menoon 

Hyviä hetkiä, yllätyksiä ja rakkautta! <3

Etussivulle