Joulun ajan erikoisehdot

Joulun aika on aina erityistä ja siksi myös verkkokauppa noudattaa joulun ajan erityisehtoja. 

Ilmainen toimitus

Toimitus on ilmainen 19.12. mennessä tehdyille tilauksille.

Toimitus suoraan lahjan saajalle

Kun et itse pääse toimittamaan pukin virkaa, teemme sen mielelläni puolestasi. Kun laitat toimitusosoitteeksi lahjan saajan osoitteen, lähetämme paketin saajalle lahjapaketoituna. 

Voit laittaa mukaan oman tervehdyksesi -kirjoitamme sen puolestasi joulukorttiin. Kirjoita oma tervehdyksesi ostoskorin Tilauksen erityisohjeet-kohtaan.

Palautus- ja vaihtoaika

Voit huolettaa tilata joululahjat hyvissä ajoin, sillä niillä on pidennetty palautusoikeus joulun yli, 2.1.2022 asti. Kirjoita lahjatilauksiin kassalla Erityisohjeita-kohtaan viesti: joulu. Tällä viestillä huomioidaan automaattisesti pidennetty palautusaika.

Ehtiikö vielä?

Posti ilmoittaa, että ennen 21.12. lähetetyt paketit ehtivät perille jouluksi. Kun siis teet tilauksesi 20.12. mennessä, pakkaamme sen joulupostin kyytiin. 

Huom! Joillain käsityötuotteilla voi olla pidempi toimitusaika ja tilausaika loppuu jo aiemmin. Nämä pyrin tiedottamaan kunkin tuotteen omalla sivulla. On kuitenkin suositeltavaa tehdä tilaus mieluummin hyvissä ajoin pettymysten välttämiseksi. 

Lahjakortti ehtii aina

Upcyclerin lahjakortti on sähköinen ja se on heti perillä sähköpostissasi. Voit välittää sen lahjansaajalle yhdessä oman joulutervehdyksesi kanssa.

OSTA LAHJAKORTTI TÄSTÄ

Mietityttääkö joku?

Kysy rohkeasti, jos mikään mietityttää. Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, tai suoraan sähköpostilla:

service@upcyclerhelsinki.com

Tärkeätkin lahja-asiat saattaa tekniikka joskus tulkita roskapostiksi, joten jos et ole saanut vastausta vuorokauden kuluessa, tarkistathan roskapostikansion. 

Hyvää joulua!

Toivotan sinulle ihanaa joulun aikaa ja kiitän sydämestäni jokaisesta tilauksesta!

-Maj-Lis