Konsulttipalvelu -järjestää, kierrättää, huoltaa (pääkaupunkiseutu)


Vaatekaappikonsultti on palvelu sinulle, jolla vaatetta on paljon ja sopivan päällepantavan löytäminen silti vaikeaa ja arkea hankaloittavaakin. 

Konsultin kanssa tehdään vaatekaapistasi arjessa toimiva.

Palveluun kuuluu kaapin järjestäminen ja tarpeettomien vaatteiden kierrätys. Tarvittaessa autamme myös stailauksessa, eli mietimme yhdessä, mitä erilaisia käyttömahdollisuuksia vaatteillasi on. Katsomme siis yhdessä, mikä jää käyttöön ja mitä ei enää tarvita. Tarpeettomat vaatteet toimitetaan joko kierrätykseen tai myyntiin.

Joku vaate kaipaa ehkä pientä huoltoa päästäkseen taas käyttöön. Napin ompelut, nypyn poistot tai höyryttäminen voidaan tehdä samantien. Jos vaate tarvitsee pesua tai muokkausompelua tai kengät suutaria, toimitamme ne ammattitekijöiden käsiin ja palautamme sinulle. Nämä palvelut laskutetaan erikseen.

Lue lisää blogista

Palvelun ehdot

HUOM! Emme tule kotiin pandemian aikana, mutta otamme mielellämme vastaan varauksia.

Tällä hetkellä konsultti palvelee alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen. Matkakulut sisältyvät palvelun hintaan.

Palvelun hinta on 240 euroa (sisältäen alv).

Palvelu sisältää 3 tuntia konsulttiaikaa ja yhden henkilön vaatekaapin käsittelyn. Lisäksi konsultti vie asianmukaiseen kierrätykseen käytöstä poistettavat vaatteet. Kierrätysmaksut sisältyvät palvelun hintaan. 

Ompelimon, pesulan ja suutarin palvelut teetetään konsultointiajan jälkeen alihankintana ja laskutetaan todellisten kustannusten mukaisesti. Konsultti myös palauttaa huolletut tuotteesi takaisin.

Osta oma palvelusi maksamalla palvelu verkkokaupassamme. Otamme sinuun yhteyttä varausmaksun maksamisen jälkeen.

Kotitalousvähennys

Järjestämis- ja huoltotyö on kotitalousvähennyskelpoista. Palvelun hinnasta kotitalousvähennyskelpoista on 220 euroa.

Yritys on ennakkoperintärekisterissä, tunnus 3096953-3.