Läpinäkyvä tuotanto

Läpinäkyvyys helpottaa valitsemaan, minkälaisia tuotteita ja minkälaista tuotantoa kukin meistä haluaa tukea.

Lähelle on helpompi nähdä

Valitsemme verkkokauppaan ensisijaisesti suomalaisten yritysten tuotteita. Lähellä toimivia yrityksiä tukemalla Upcycler haluaa tukea yrityksiä, joiden tuotantoketju on lyhyt ja / tai läpinäkyvä, sekä ekologisuuden eri työvaiheissaan huomioon ottava.

Tukemalla suomalaista muodin tuotantoa mahdollistamme markkinoillemme monipuolisemman tuotevalikoiman ja kestävästi valmistettujen tuotteiden saatavuuden. Meillä onkin tähän hyvät mahdollisuudet, sillä Suomessa energiamuodot ja infrastruktuuri tukevat ekologisia tuotantotapoja.

Pienissä on muutosvoimaa

Osa Upcyclerin yhteistyöyrityksistä on pitkänlinjan edelläkävijöitä ekologisemman muodin saralla, mutta mukana on myös monia uransa alkutaipaleella olevia mikroyrityksiä.

Suomessa onkin syntynyt paljon pienempiä yrityksiä arvoinaan laadukas, pitkään käytössä kestävä tuote ja ympäristöystävällinen tuotanto.

Myös käsityönä tehdyt tuotteet ovat Upcyclerilla arvossaan, sillä niissä tuotantoketju on lyhyt ja ja kuljetusmatkat työvaiheiden välillä lyhyemmät. Lähituotannossa valmistus on  läpinäkyvää ja monet eettisyyteen ja ekologisuuteen liittyvät ongelmat vältettävissä. 

Tutustu tekijöihin

Kerromme jokaisen yrityksen taustoista ja tuotannosta omalla sivullaan.

Tutustu tekijöihin täällä.

Etusivulle