Upcycler vaatelainaamon ehdot


Miten vaatelainaamo toimii?

Yleiset ehdot

Upcycler Helsinki Oy (FI3096953-3) on suomalainen yritys ja jälleenmyyjä ja vaatelainaamo. Lainaamme tuotteita täysi-ikäisille henkilöille Suomen alueelle. 

Lainaamon hinnat ovat euroissa ja sisältävät  arvonlisäveron 24%.

Pidätämme oikeuden ehtojen, hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. 

Lainaa verkossa

Tällä hetkellä vaatelainaamo toimii verkossa. Valitse haluamasi tuote ja maksa ostos verkkokaupan Lainaamossa. Lähetämme tilaamasi tuotteen sinulle 1-2 arkipäivän kuluessa. Valittavanasi on Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin noutopisteet.

Älä irrota sinettiä tuotteesta, ennen kuin olet varmistanut sopivuuden. Säilytä myös postituspakkaus ja sen mukana saamasi palautusosoitelappu.

Maksutavat

 

Laina-aika ja käyttö

Laina-aika on 14 vuorokautta ja alkaa siitä, kun vastaanotat paketin.

Tarvittaessa voit pestä vaatetta laina-aikana, pesuohjetta noudattaen. Palautusta varten vaatetta ei tarvitse pestä.

Toimituskustannus

Toimituskustannus on 3,90 euroa / tilaus. Palautus on maksuton, kun käytät lähetyksen mukana tullutta palautusosoitelappua.

Toimitus kotiin mahdollinen hintaan 

Upcycler lahjoittaa jokaista toimitusta kohden 25 senttiä puiden istuttamiseksi.

Palautus

Laina-ajan umpeuduttua palauta tuote viipymättä. Pakkaa se samaan pakkaukseen, jossa lähetyksen vastaanotit ja teippaa päälle palautusosoitelappu. Palautus lähetetään saman logistiikkatoimittajan toimipisteestä, kun lähetys on vastaanotettu.

Jos palautus viivästyy, Upcyclerilla on oikeus laskuttaa viivästyksestä uuden vuokrajakson hinta. Palauttamattomasta tuotteesta laskutetaan tuotteen ovh-hinta.

Mitä, jos haluankin ostaa tuotteen omaksi?

Lainaamon tuotteet on mahdollista myös lunastaa omaksi. Lainaamasi tuotteen mukana saat tiedon lunastushinnasta, sekä ohjeet. 

Mitä, jos lainaamani tuote ei sovikaan?

Jos saamasi tuote ei sovikaan, on sinulla mahdollisuus palauttaa tuote. Tuotteen sinetin on tällöin oltava kiinni tuotteessa. Mikäli aiot palauttaa tuotteen käyttämättömänä, ota yhteyttä: service@upcyclerhelsinkin.com.

Palautettu tuote hyvitetään sille maksutavalle, jolla vuokraus on maksettu.

Mitä, jos tuote menee rikki tai pilalle?