Hukkasiini -paljasjalkakenkiä käsityönä

Hukkasiini -paljasjalkakenkiä käsityönä

*Kaupallisessa yhteistyössä Hukkasiinin kanssa*

Haluan esitellä kotimaisen Hukkasiinin, sillä tässä yhden naisen yrityksessä  yhdistyy monta erityistä elementtiä: jalkojen terveys, kotimainen jalkinevalmistus, hukkamateriaalien hyödyntäminen ja kestävyyteen tähtäävä muotoilu. Melkoisen pakkaus! 

Hukkasiinin lähtöajatus on jalkojen terveyden edistäminen. Usein jalkamme joutuvat muotoutumaan kengän mukaan, mutta paljasjalkakengissä idea on juuri päinvastainen. Paljasjalkakengissä jalat saavat liikkua luonnollisesti, varpailla on riittävä tila, eikä taipuisa pohja rajoita jalan liikettä. Kenkä muotoutuu jalan mukaan sitä pakottamatta, puristamatta tai hiertämättä.

Jokainen Hukkasiini-pari valmistetaan käsityönä.

Hukkasiinit valmistetaan käsityönä

Hukkasiinit valmistaa Nanna Nikunen Kouvolassa.

Katseenkestävät moniottelijat

Monista sporttityylisistä paljasjalkakengistä poiketen Hukkasiinit valmistetaan nahasta. Ne muistuttavat tyylikkäitä mokkasiineja, ja sopivat siksi käyttöön tilanteessa, kuin tilanteessa.

Kesäkäytössä Hukkasiinit ovat vertaansa vailla juuri silloin, kun mukaan ei halua ottaa monia kenkiä, mutta retket vievät erilaisiin ja yllättäviinkin paikkoihin. Katseenkestävillä Hukkasiineilla pärjää yhtä hyvin kaupungin kaduilla, kuin hyvää pitoa vaativilla rantakallioillakin. 

Halusin luoda maailmaan jalkojen arvoisia kenkiä, jotka palvelisivat monessa tilanteessa haastaen käsityksen kunkin kenkätyypin kapeasta käyttöalueesta.” -Nanna Nikunen

Hukkasiini tyylikkäät paljasjalkakengät

Hukkasiinit on ohutpohjaiset paljasjalkakengät

Hukkasiinien tyyli sopii monenlaisiin tilanteisiin. Pohja on ohut, tasainen ja erittäin taipuisa.

Ei nahkaa hukattavaksi 

Hukkasiinit valmistetaan verhoiluteollisuuden leikkuujätteenä syntyvistä nahkapaloista ja aiemmin käytössä olleesta laadukkasta kierrätysnahasta. Nanna valitsee huolellisesti jokaiselle kenkäparille sopivan, laadukkaan nahan. Pienimmätkin palat pyritään käyttämään hyödyksi.

Hukkasiinit valmistetaan laadukkaasta nahasta.

Kiertotaloudella, muuttamalla jätevirtoja materiaalivirroiksi, pyrimme minimoimaan tuotannon ympäristövaikutukset. Tuotannossa käytetään aina mahdollisimman lähellä tuotettuja materiaaleja.” -Nanna Nikunen

Nahka materiaalina mahdollistaa monikäyttöisyyden paitsi designin, myös käyttömukavuuden ja kestävyyden puolesta. Pehmeä nahka mukautuu jalan muotoon yksilöllisesti ja materiaali on samaan aikaan hengittävä, että hyvin erilaisia olosuhteita sietävä. Nahan voi myös käsitellä vettähylkiväksi ja jalkineen saa myös huollettua edustuskuntoon yhä uudelleen.

Kaikenkokoisille jaloille

Erityistä Hukkasiinin tuotannossa on myös erittäin laaja kokovalikoima. Pienin koko on 21 ja suurin 50. Lasten koot päättyvät 34:n ja sitä suuremmat koot löytyvät aikuisten kategoriasta.

Kokojen puutteesta ei nyt jää paljasjalkakenkien hankinta kiinni!

Miten saan omat Hukkasiinit?

Hukkasiineja voi ostaa verkkokaupasta. Saatavilla verkkokaupassa on ajoittain pieniä sarjoja valmiita pareja, mutta pääasiassa Nanna valmistaa Hukkasiinit tilauksesta. Valitse silloin mieleinen värivaihtosi ja oma kokosi ja saat oman parisi jälkitoimituksena. 

Hukkasiini verkkokauppaan

Myös omia väritoiveita ja esimerkiksi kokoon liittyviä kysymyksiä on mahdollista esittää. Ole silloin suoraan yhteydessä tekijään:

info@hukkasiini.fi

puh 044 978 0101

Instagram