Kirjoita oma vastuullisuustekstisi -opas pienyrittäjille

Vastuullisuus sanoiksi -pienyrittäjän opas on pienyrittäjille suunnattu verkkokurssi, joka ohjaa kirjoittamaan oman vastuullisuusosion yrityksen verkkosivulle. 

Oikea menetelmä, oikeat sanat

Kurssilla opit menetelmän, jonka avulla voit kirjoittaa itse ammattimaisen vastuullisuustekstin yrityksen sivuilla julkaistavaksi.

Kurssin aikana hahmotat alasi keskeiset vastuullisuusteemat ja muodostat niistä omalle yrityksellesi olennaisen sisällön. Aiheiden muokkauksessa eheäksi tekstiksi auttavat konkreettiset ohjeet. 

Kurssi vastaa kysymyksiisi

 • mitä vastuullisuustekstin pitäisi sisältää ja mitä ei?
 • miten laajasta aiheesta puristetaan timantti -juuri omalle yritykselle olennaisin sisältö?
 • miten aiheista muodostetaan valmis ja ammattimainen teksti?
 • miten hiot tekstisi niin, että se kuvaa yritystä edustavasti ja todenmukaisesti?

Työn tueksi saat runsaasti havainnollistavia esimerkkejä, sekä bonusliitteet:

Älä viherpese -Miten välttää viherpesijän leima

Mitä, jos sanon jotain väärin? Tämän huoli on monella yrittäjällä mielessä jopa siinä määrin, että se jarruttaa kirjoittamisen aloittamista. Liite opastaa esimerkein, kuinka sanoittaa omaa työtä todenmukaisesti ja edustavasti, väärinymmärrysten mahdollisuus minimoiden.

Pitkä vai pätkä? -Bonusvinkit tekstin muokkaamiseen

Toiset ovat rönsyileviä kirjoittajia, kun taas toisen haaste on liiankin tiivistetty teksti. Liite tarjoaa lisävinkkejä erilaisille kirjoittajille, jos oma teksti kaipaa editointia.

Kurssin lopuksi sinulla on julkaisuvalmis teksti ja edessä enää yksi vaihe -julkaisu.

Henkilökohtainen palaute

Koska jokaisella on yksilölliset haasteet, tarjoan kurssin ostaneille myös mahdollisuuden saada henkilökohtainen palaute tekstistä. Voit pyytää palautteen joko työn aikana, jos eteneminen tuntuu vaikealta, tai työn lopuksi valmiista tekstistä.

  Kenelle verkkokurssi sopii?

  Kurssi on suunniteltu erityisesti pienyrityksille, jotka valmistavat tai myyvät fyysistä tuotetta.

  Kurssi sopii hyvin ensimmäisen vastuullisuustekstin kirjoittajille, mutta myös jo julkaistun tekstin kanssa epävarmuutta tunteville.  

  • Kun et tiedä, mitä vastuullisuudesta pitäisi kirjoittaa.
  • Kun tekstin tuottaminen tuntuu haastavalta.
  • Kun jännität, osaatko tehdä sen oikein.

  Omaan tahtiin, omaan tyyliin

  Verkkokurssi sisältää pdf-muotoisen tekstimateriaalin ja word-työkirjan, joiden avulla tuotat vaihe vaiheelta oman tekstisi, omassa tahdissasi.

  Kurssin suorittamiselle ei ole aikarajaa.

  Hinta

   Verkkokurssin hinta on 109 euroa, sisältäen ALV:n 24%.

   Kurssi on tällä hetkellä tilattavissa sähköpostitse. 

  Ota yhteyttä:

  service@upcyclerhelsinki.com

   

   

  Pienyrittäjien avuksi

  Työssäni verkkokauppiaana ja vastuullisuusvaikuttajana olen huomannut, että vastuullisuuskuvausten tuottaminen on monelle pienelle yritykselle haastavaa. Siksi haluan tarjota avuksi pienen yrityksen kokoisia ja näköisiä ratkaisuja. Verkkokurssi ja sparrauspalvelu opastavat omaan kirjoitustyöhön. Valmiin sisällön tuottamiseen juuri yrityksen omassa mittakaavassa saat avun sisällöntuotantopalvelusta.

  TUTUSTU PALVELUIHIN

  Upcycler Helsinki on vastuullisuusvaikuttaja ja sisällöntuotantopalvelua tarjoava suomalainen pienyritys. Voit aina ottaa yhteyttä kysyäksesi kurssista tai palveluista: service@upcyclerhelsinki.com