Hauska tavata! :)

Upcycler Helsinki on yhden naisen yritys muuttaa maailmaa kestävämpään suuntaan.

Olen erityisen äiti, vaimo, tytär, sisko ja täti. Ratkaisukeskeinen insinöörimieli ja kauneutta rakastava esteetikko.

Koulutukseltani olen vaatesuunnittelija, mutta muotikauppa vei mennessään jo suoraan koulusta. Tavarataloon, tukkumyyntiin, myynnin valmentamiseen, operatiiviseen johtamiseen, ketjujohtamiseen. Kotimaassa ja kansainvälisessä yrityksessä.

Kun business as usual ei enää ollut vaihtoehto

Minun tieni sellaisena kuin sen olin tuntenut, oli kuljettu loppuun syksyllä 2019. Kyseenalaistin oman kuluttamiseni, oman työni ja koko alani pisteeseen, jossa en voinut enää seistä oman tekemiseni takana. 

"Our House is on Fire", sanoi Greta Thunberg. Miksi emme käyttäydy, kuin kriisissä? Kysymys oli minulle silmiä avaava.

Ilmastonmuutos ei sopeudu meidän bisneksiimme, vaan meidän on tehtävä rohkeita muutoksia omaan toimintaamme

Mietin paikkaani muodin maailmassa ja halusin olla osa ratkaisua. Jotkut meistä kanavoivat muutoshalunsa pyrkimällä päättäjiksi, jotkut organisoivat mielenosoituksia, jotkut ryhtyvät yrittäjiksi. Minä valitsin viimeisen.

Minulta kysytään usein, pelottiko ryhtyä yrittäjäksi? Kun mietin asiaa, en ainakaan muista pelänneeni. En yrittäjyyttä. Paljon enemmän pelkäsin sitä, että annan vain ajan kulua ja kadun myöhemmin, etten tehnyt muutoksia. Jonain päivänä joutuisin myöntämään lapselleni, että minulla oli kyllä tietoa, mutta en silti tehnyt mitään.

Olen äärettömän kiitollinen jokaiselle, joka on kulkenut mukanani Upcyclerin taipaleella. Tilannut verkkokaupasta, ottanut yhteyttä, seurannut eri kanavissa ja suositellut ystäville. Olette kultaakin kalliimpia.

KIITOS!

Maj-Lis Viitanen kiitos asiakkailleni

-Maj-Lis

Inspiroivat naiset -VIDEOhaastattelu

Upcycler etusivulle