Vastuullisuusviestinnän palvelut

Upcycler on paitsi verkkokauppa ja lainaamo, myös vastuullisuusviestinnän palveluja tarjoava yritys.

Vastuullisuuskysymykset ovat olleet jokaisen työpäiväni sisältöä  Upcyclerin perustamisesta lähtien. Sitä ennen ne olivat syy ja kimmoke jättää palkkatyöni kansainvälisessä muotikaupassa ja ryhtyä yksinyrittäjäksi.

Maj-Lis Viitanen yrittäjä ja vastuullisuusvaikuttaja

Uskaltaisinkin väittää, että moni niistä ajatuksista ja epävarmuuksista, joita pienyrittäjä vastuullisuusasioiden äärellä kokee, on joskus käynyt myös minun mielessäni. Siksi autan mielelläni muitakin yrittäjiä sanoittamaan ja jäsentämään verkkosivujensa viestiä.

Avuksi yrityksesi vastuullisuusviestintään

Vastuullisuus on tärkeä osa paitsi yrityksen toimintaa, myös viestintää. Vastuullisuusviestintään voi ja kannattaa panostaa silloinkin, kun vastuullisuustyö on vielä kesken –kaikillahan se jossain määrin on!

Informatiiviset, konkreettista tietoa sisältävät vastullisuussivut kertovat asiakkaillesi, miten ekologisuus ja eettisyys toteutuvat juuri sinun yrityksessäsi. Vastuullisuussivujen ei tarvitse olla laajat, mutta oleellisen tiedon on oltava saatavilla helposti ja kohderyhmälle ymmärrettävästi. 

Palvelut pienten yritysten tarpeisiin

Palveluni on suunnattu erityisesti pienille yrityksille. Jos toiminta on melko pientä, voi yrityskonsultointi helposti tuntua ylimitoitelta tarpeisiisi. 

Voit kääntyä puoleeni, kun vastuullisuussivut tai vastaava sisältö puuttuvat vielä kokonaan, tai kaipaat apua jo olemassa olevan sisällön kehittämiseksi.

Saat avun silloinkin, kun tarvitset vain sparraajaa, palautetta tai pientä viilausta sivuillesi. Aina pulmat eivät ole kovin suuria, mutta saatat tarvita ulkopuolista näkemystä eteenpäin päästäksesi. Tarvitsetpa sitten sparrausta tai vastuullisuussisällön tekijää, autan mielelläni.

 

Referenssi sisällöntuotanto

Palvelukuvaukset ja hinnasto

Referenssityöt

Muut yhteistyöt 

Teen mielelläni myös muita yhteistöitä. Voit olla yhteydessä, kun blogisi kaipaa vieraskynää, artikkelisi haastateltavaa tai tapahtumasi puhujaa.

Maj-Lis Viitanen vastuullisuusvaikuttaja
Asiantuntijapaneelissa Vaate on voima -tapahtumassa
tammikuussa 2021.
Kuva: Jesse Kulpakko

 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostiviestillä.

Yhdessä hyvä tulee! 

Maj-Lis Viitanen
Upcycler Helsinki Oy (3096953-3)
maj-lis.viitanen@upcyclerhelsinki.com
LinkedIn-profiili
Instagram

 

Upcycler Helsinki -etusivulle