Cuitu olkalaukku

Cuitu -designlaukkuja kierrätysmateriaaleista

Cuitu on neljän nuoren visionäärin; Moona Haapalan, Evi Oivasen, Vilma Piirosen ja Anna Kytövuoren luoma designbrändi ja start up.

Cuitun taustalla on vahva missio kehittää parempia toimintapoja muotialalla, joten vastuullisuus otetaan huomioon koko yrityksen toiminnassa. Missio ajaa Cuitua etsimään toteutus- ja materiaaliratkaisuja yli toimialarajojen niin Suomesta kuin ulkomailtakin. 

Cuitun design on luovaa, funktionaalista ja viimeisen päälle mietittyä. Löydät Cuitun tuotteista ylisuuria yksityiskohtia, tech-fiilistä, erilaisia struktuureita sekä laadukkaita kierrätysmateriaaleja.

Jokainen laukku on varustettu numeroidulla NFC-sirulla, josta löytyy laukun lisätietoja. 

Cuitu laukkuja

 

Valmistus

Cuitun laukut valmistetaan ylijäämä- ja kierrätysmateriaaleista Turussa. Laukut ompelee Osuuskunta Fabriikki8/ Männistö&Takalo.

Metallikomponentit ovat peräisin Ruotsista ja Italiasta ja ne on huolellisesti valittu. Yrittäjät ovat itse vierailleet vetoketjuvalmistajan tehtaalla Italiassa. Tehtaalla on käytössä metallien nollahukkaperiaate ja käyttämättömät metallipalat sulatetaan uudelleen. Vetoketjun kangasosat valmistetaan kierrätysmuovipulloista.

 

Cuitu-valikoimamme

Etusivulle