Globe Hope


Kun puhutaan kierrätysmuodista, niin useimmat ajattelevat ensimmäiseksi Globe Hopea. Seija Lukkala oli aikaansa edellä perustaessaan Globe Hopen vuonna 2003. Hän oli vakuuttunut siitä, että kierrätystekstiilistä voisi tehdä uutta designia. Ensimmäiset vaatemallistot syntyivät sairaaloiden ja armeijan käytöstä poistetuista tekstiileistä. Uusi design -konsepti oli syntynyt ja ravisutteli kaikkea totuttua ja turvallista, avaten tien suuremmalle muutokselle.

 

Globe Hope laukut

 

Kierrätettyjä turvavöitä laukkujen materiaalina.

 

Tänä päivänä Globe Hope hyödyntää laajaa valikoimaa erilaisia kierrätysmateriaaleja laukkumallistonsa valmistuksessa. Autopurkamon turvavöistä syntyy tyylikkäitä läppärilaukkuja, on turvatyynyjä, armeijatekstiiliä, ylijäämänahkaa, jopa maalarien työvaatteita! Materiaalien kirjo on monimuotoinen ja kaikki ne olisivat joutuneet jätteiksi ilman suunnittelijaa, joka näkee niissä piilevät mahdollisuudet.

Nyt Globe Hope on keskittynyt laukkuihin ja malliston tyyli on kehittynyt vuosien kokemuksella. Tunnistettavat ikisuosikit, nipsulaukut löytyvät valikoimasta edelleen, mutta mukana on myös uudenlaista muotoilua. Laukut suunnittelevat Anssi Ruokokoski ja Miisa Asikainen.

Globe Hope nipsulaukku

 

Nipsulaukut ovat Globe Hopen valikoiman klassikoita

 

Seija tiimeinen työskentelee Nummelassa, johon raaka-aineet saapuvat lajiteltaviksi ja puhdistettaviksi. Laukkujen ompelu tapahtuu materaalista riippuen joko Suomessa tai Virossa.

Tuotteilla on Avainlippu-tunnus ja Design from Finland -tunnus.

Tietoa tuotannosta

Tuotteilla on Avainlippu-tunnus ja Design from Finland -tunnus.

Globe Hope -valikoimamme löydät täältä

Etusivulle